Разкази

Джефри Арчър, „Перфектното убийство“

9
Джефри Арчър, „Перфектното убийство“

Разказът „Перфектното убийство“ е първият разказ с неочакван край от сборника с разкази на Джефри Арчър „Шах и мат“ на изд. Бард.

Героят е и разказвачът на историята. Обикновен, средностатистически мъж със стабилна, но скучна работа, дневен режим и любовница. Карла. И съпруга, която е твърде лесно да бъде заблуждавана.

Необичайното се случва, разбира се, неочаквано. Неочаквано, тя, Карла му се обажда, за да му каже, че няма да може да се видят в обичайното време, защото ще пътува. Посещавайки я, неочаквано и виждайки от апартамента й да излиза друг мъж, очакваното се потвърждава. Той я обвинява любовницата си в изневяра, в разправията я блъска, но сам по-късно узнава какво се е случило.

Разкрито е убийство. Човек е осъден за убийството на Карла. Но кой е осъденият?

Наистина разказ с неочакван край.

9
Велик
Резюме

Разказът „Перфектното убийство“ е първият разказ с неочакван край от сборника с разкази на Джефри Арчър „Шах и мат“ на изд. Бард. Героят е и разказвачът на историята. Обикновен, средностатистически мъж със стабилна, но скучна работа, дневен режим и любовница. Карла. И съпруга, която е твърде лесно да бъде заблуждавана. Необичайното се случва, разбира се, неочаквано. Неочаквано, тя, Карла му се обажда, за да му каже, че няма да може да се видят в обичайното време, защото ще пътува. Посещавайки я, неочаквано и виждайки от апартамента й да излиза друг мъж, очакваното се потвърждава. Той я обвинява любовницата си в изневяра, в разправията я блъска, но сам по-късно узнава какво се е случило. Разкрито е убийство. Човек е осъден за убийството на Карла. Но кой е осъденият? Наистина разказ с неочакван край.

  • Увлекателен
    9
  • Криминален
    9
Следващ Луиза Кадиян, „Безупречен свидетел“
Предишен Ъруин Шоу, „Нощна работа“

Сходно съдържание

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първия да коментирате!

Оставете коментар

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *