Романи

Карън Суон, „Коледна тайна“

3.5
Карън Суон, „Коледна тайна“

Много популярна, много рекламирана, с доста сладка корица и на коледна тематика….Как да не се изкушиш? Не обичам да пиша негативни отзиви, винаги търся нещо хубаво в прочетеното. Но, за да съм честна трябва да споделя, че започва тегаво и доста клиширано. Аекс Хайд е нещо като life coach или психолог. С голямо самочувствие и страшна репутация. Известна. Търсена и скъпо платена. Има пресъздаден край на един „сеанс“ с клиент. Според мен – доста слабичко. Така и не става ясно защо е толкова „добра“, както многократно е представяна героинята. За съжаление, разказът не впечатлява с особени проникновения.

Сюжетът е банален. Успехът на Аекс Хайд тук се дължи на това, че се привличат с мъжа – предмет на задачата, за която е наета (да повлияе поведението на опърничавия Локлан Фаркар). В края стават ясни някои загадки, от там – заглавието.

3.5
Зле
Резюме

Много популярна, много рекламирана, с доста сладка корица и на коледна тематика... Сюжетът е банален. Успехът на Алекс Хайд тук се дължи на това, че се привличат с мъжа – предмет на задачата, за която е наета (да повлияе поведението на опърничавия Локлан Фаркар). В края стават ясни някои загадки, от там – заглавието.

  • Интересна
    4
  • Добра
    3
Следващ Рьоне Баржавел, „От дълбините на времето“
Предишен „Детското гости“, Ф.С. Фицджералд

Сходно съдържание

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първия да коментирате!

Оставете коментар

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *